Ga naar de inhoud

Vintage & Flowers

Vorige week bracht ik weer een bezoek aan de bloemenwinkel van Giel Tuns, elke week weer een feestje, mijn bestie was mee die keek ook haar ogen uit hoe mooi deze winkel is. Ik mocht weer iets meenemen dit keer heeft hij voor mij een kerstkrans op schaal gemaakt.

Kerstkrans

De krans heeft hij speciaal voor mij gestyld in de kleuren die ik in huis heb, ja mensen dat vind ik belangrijk, haha. Moet wel matchen, en dat is goed gelukt, de krans kan op de tafel, maar je zou hem ook kunnen ophangen, bijvoorbeeld aan de voordeur. Ik heb het zelf op de salontafel staan met een kaars in het midden. Giel heeft hem leuk afgestyld met kleine kerstballetjes, goudenblaadjes en rode besjes, je kan er ook nog lichtjes in doen voor een extra feestelijk effect, en deze krans kan jaren mee ook heel fijn.

De Winkel

Nu met de lockdown dacht ik, dat word even niet naar Den Bosch, maar gelukkig mag Giel Tuns toch zijn mooie bloemen/planten en vintage spullen buiten voor de winkel verkopen, dat vind ik echt super, het is al moeilijk genoeg.

Steun

Ik ga dus deze week weer naar Den Bosch naar de winkel, we moeten nu de ondernemers steunen dus ik doe dit erg graag en laat jullie volgende week weer iets moois zien., hopelijk kijken jullie weer mee gezellig.