Ga naar de inhoud

Yes! Het is bijna kerst! En dat betekend kerst items shoppen en het huis Christmas ready maken! 

Voor mooie en unieke kerst items ben je bij Giel Tuns Vintage en Flowers in ‘s-Hertogenbosch aan het juiste adres. Giel verkoopt kerst items die je niet overal tegenkomt en dat is bijzonder! Zo kun je o.a. deze prachtige kersttakken kopen bij Giel in de Vughterstraat. 

Ik ben vandaag begonnen met mijn huis Christmas ready te maken. Deze unieke kersttakken zijn een echte eyecatcher in mijn woonkamer. 

De prachtige metallic blaadjes geven een luxe uitstraling en doen het erg goed als kerstdecoratie! Deze takken zijn een keer wat anders dan de welbekende kersttakken met rode besjes, love it! 

En wat dacht je van de gouden bladeren? Prachtig toch! Meer kerst kan bijna niet. Omdat ik veel gouden accessoires heb passen deze takken perfect bij mijn interieur. 

De combinatie van deze drie takken is prachtig. Ik heb de kersttakken geplaatst in een grote vaas. Het fijne aan deze takken is dat je ze volgend jaar nog steeds kunt gebruiken!

Inspiratie tip: Het is ook erg leuk om deze takken te verspreiden op een gedekte kersttafel. Dit geeft een extra bijzondere touch! Bij Giel Tuns kun je verschillende soorten takken kopen. Giel Tuns heeft kersttakken in alle kleuren, soorten en maten! Zo kun je kersttakken scoren die passen bij jouw unieke (kerst) stijl. 

Neem snel een kijkje bij Giel Tuns en laat je inspireren door unieke en prachtige items!

Tot volgende week! 

Liefs, 

Bente