Ga naar de inhoud

Als je deze prachtige bos vol anjers, ook wel Dianthus genoemd, ziet, kan je alleen maar denken: ‘Wauw!’ Want wat heeft Berghroos Bloembinders Purmerend er een mooi boeket van gemaakt. De bos zit vol grootbloemige anjers, trosanjers en Solomio anjers. De verschillende, bonte kleuren maken het een speels en vrolijk plaatje. Met dit boeket heb je zeker weten een blikvanger in de woonkamer!

Anjerboeket in een handomdraai

Ook zo’n mooi anjerboeket in huis? Combineer de verschillende anjersoorten met elkaar, snijd de anjers in verschillende lengtes zodat je kunt variëren in hoogte en ga voor verschillende kleuren. Kies de anjers op kleuren van je interieur of ga juist voor contrasterende kleuren zodat het boeket alle aandacht krijgt. De anjer telt maar liefst 250 kleuren, dus je vindt altijd wel een tint die bij je past. Het leuke van anjers is dat de bloemblaadjes ook verschillen. Zo heb je ronde bloemblaadjes, maar ook gefranjerde en gekartelde. Hierdoor blijf je naar het boeket kijken.

Pure liefde

De anjer staat symbool voor hartstocht, verlangen en romantiek. Hierdoor is een anjerboeket een toepasselijk cadeau om aan je geliefde te geven.

Supersterk

Deze anjers staan nu al een week in de vaas, en stuk voor stuk zijn ze nog hartstikke mooi. Je hebt er dus lang plezier van! Een tip: anjers zijn erg gevoelig voor ethyleengas, zet ze dus niet dichtbij de fruitschaal.

Deze prachtige anjers komen van Plantion, handelspartners, VBW en Flower Factor. Berghroos Bloembinders Purmerend heeft er dit mooie, speelse kunstwerk van gemaakt. Voor zo’n geweldig anjerboeket, maar ook voor andere boeketten ben je bij Berghroos Bloembinders aan het juiste adres. De bloemisten denken graag met je mee over de bloemen, kleuren en stijl! Check hun Instagram-pagina voor inspiratie: @berghroos_bloembinders.