Ga naar de inhoud

 

Frisse en heldere kleuren maken plaats voor warme en donkere tinten. De tuin begint steeds meer herfst te kleuren. Na de eerste nachtvorst, als de bladeren van de planten loslaten komt er iets heel bijzonders tevoorschijn. Wat eerst nog verstopt zat is zichtbaar geworden. De knal paarse besjes van de Callicarpa springen eruit. Bijna nep zo mooi paars zijn ze!

 

 

De vrolijke bolletjes hangen als trosjes aan de grillige kale takken. Een opvallende verschijning zo in de wintermaanden. Deze mooie besheester is ook wel bekend onder de naam Schoonvrucht. Dit is natuurlijk vanwege de prachtige fel paarse besjes. 

 

 

Deze XL Callicarpa tak kreeg ik van bloemisterij Fleurina. Ik zag op hun Instagram account dat deze mooie grote takken waren binnen gekomen ( tip volg ook @bloemisterijfleurina voor inspiratie ) en reageerde met “Wauw” En wat een geluk! Ik mocht een tak ophalen, een plekje geven in ons huis en een blog schrijven over deze mooierd. Deze takken zijn zo groot en stoer, een echte blikvanger! Het vrolijkt ieder interieur op met de opvallende paarse trosjes. Ik heb zelf een heel rustig interieur maar merk dat ik een beetje kleur toch ook steeds mooier vind. En door deze tak in de volledige lengte op de vaas te zetten geeft het rust maar ook heel veel sfeer. 

 

 

 –  Prachtig paars, kleur in je interieur  –