Ga naar de inhoud

Bonhof Bloemen
Jaaa! Vandaag was het zover!
De deurbel ging en door de lens van de intercom zag ik een grote bos bloemen.

Weken terug waren wij al gevraagd om iets uit te komen zoeken bij Bonhof Bloemen in Zeist. Echter, door onze eigen quarantaine en de daarna volgende lockdown was dit er in 2020 niet meer van gekomen. Helaas hebben we dus geen bezoekje kunnen brengen aan de bloemist zelf.
Maar extra blij waren we met het berichtje dat het boeket bezorgd zou worden!

Het boeket
Wij zijn groots fan (zoals velen) van veld- en plukboeketten en daarom dolblij met dit boeket!

Rick is de bloemschikker van ons twee (Ik ben meer het type “planten watergeven”), dus ging hij meteen aan de slag. Eigenlijk was het boeket al mooi geschikt door de bloemist, maar om in de vaas te passen moesten de lange stengels korter en in de iets nauwere opening van de vaas, dus her en der kreeg een bloemetje een ander plekje. 

Het boeket bestaat vrijwel geheel uit een kleurrijke verzameling bloemen (uiteraard met groen blad), geheel passend in ons kleurrijke interieur. En op deze grauwe dinsdag fleurt dat de boel meteen op.
Rozen, Gerbera’s, lelies, aronskelk, allerlei kleine bloemetjes waarvan ik stiekem de naam niet weet en mijn favoriete bloem: de dahlia sieren het boeket.

Geur
Naast dat bloemen er mooi uit zien is het ook heel fijn dat sommige erg lekker ruiken! Dat de bloemen lekker ruiken werd bevestigd door ons hondje Moby. Hij sprong nieuwsgierig tegen de salontafel aan en wilde graag een hapje nemen. Ik was net op tijd!

Let op! Er zijn veel bloemen giftig voor huisdieren!

Tip
Laatste tip! Plaats je bloemen in een mooie vaas, zoals deze van HKliving. Bloemen in een mooie vaas is zoiets als een schilderij in een mooie lijst. 

Wij gaan genieten van onze bos bloemen. Ren je al naar de bloemist voor een eigen veldboeket?