Ga naar de inhoud

Hoewel het natuurlijk nog helemaal geen Lente is, kreeg ik na mijn bezoek aan tuincentrum van de Lagemaat al wel helemaal de Lentekriebels! Want ik mocht deze tree vol met vrolijke voorjaarsbolletjes meenemen. Wie word daar nou niet blij van?

Afgelopen weken hadden we natuurlijk verschillende stormen en veel regen, dit zie je dan ook nog terug op de foto’s maar als je dan naar de gezellige bloembolletjes kijkt word je gelijk vrolijk! Je haalt dus letterlijk de lente in huis met bloembollen.

Ook moest ik gelijk aan het liedje: Ik heb een Tulp en een Narcis en een Hyacint denken bij dit prachtige kleurrijke tafereel! Ze zitten er dan ook alle 3 tussen, maar ook de Krokus en de blauwe druifjes maken het geheel compleet. Zoals je op bovenstaande foto ziet heb ik ze nog niet in mijn tuin gezet omdat er eventueel nog wat nachtvorst aan komt. In principe bevriezen bloembollen niet maar ze kunnen wel uitdrogen bij langdurige vorst. Als ze al ver boven de grond staan gaan ze bij vorst plat liggen maar hierna zullen ze vanzelf weer rechtop gaan staan.

Zien jullie hier en daar op de foto’s het heerlijke voorjaarszonnetje al verschijnen? Zoals ik aan het begin van deze blog al aangaf mocht ik dit vrolijke tafereel ophalen bij tuincentrum van de Lagemaat. Ook daar kon je als bezoeker al echt genieten van de lentesferen! Neem ook zeker even een kijkje op hun social media kanalen, waar je op de hoogte word gehouden van alle nieuwe lente trends en waar je echt een kijkje in hun winkel krijgt.

Ik heb ervoor gekozen om de bolletjes nu nog even te stylen in verschillende bloembakken/potten. Maar zodra de vorst uit de grond is gaan ze schitteren in onze voortuin, waar dan letterlijk en figuurlijk altijd de zon schijnt! En waar dan ook de buurt kan meegenieten van deze vrolijke bolletjes.

Ook onder de overkapping staan ze zoals je hierboven ziet te schitteren, dus zowel voor als achter in de tuin komt bij ons de Lente eraan!

In mijn blog gebruik ik altijd veel verschillende foto’s omdat ik graag wil laten zien hoe veelzijdig dingen te stylen zijn. Hebben jullie door het lezen van deze blog ook zin gekregen om het voorjaar in huis te halen? Ga dan zeker even langs bij van de Lagemaat in Ede of bij een tuincentrum in de buurt en word verrast door al die mooie Lente producten! Ik kan me niet voorstellen dat je er niet vrolijk van word.

Ik sluit af met dit plaatje, omdat het natuurlijk nog geen Lente is en er ook zeker nog donkere dagen zijn. Maar door deze blog krijgt iedereen de Lente kriebels en komen de zonnige dagen eraan. Geniet allemaal van de Lente en fleur je tuin op met bloembolletjes!