Ga naar de inhoud

Lente!!

Mijn favoriete seizoen…Heerlijk als alles weer in bloei staat, de vogeltjes fluiten en de zon schijnt. Instant happy. Dat werd ik ook toen ik deze week dit mooie lenteboeket bij Bloem Harmelen op mocht halen. 

 

 

Een boeket vol met mooie lente bloeiers in pasteltinten. De clematis is mijn favoriet, deze staat ook in onze tuin en zit ook nu al vol met knoppen. Ik kan niet wachten tot het straks weer 1 grote sluier van prachtige bloemen is! 

 

Maar in dit lenteboeket zitten ook gerbera’s, waaronder een wel hele bijzondere.. zie je die bloemblaadjes? Bijzonder toch?

 

Ik hou van aparte dingen, net even anders dan anders, zo ook met bloemen, deze zijn stuk voor stuk mooie unieke stukjes op zich. Ik ben tegenwoordig niet meer zo van de standaard “bosjes” en ik merk dat ik toch vaak de neiging heb om verschillende bloemen in een boeket te zetten. Zo komen ze echt tot hun recht omdat elke bloem uniek is…maar ja, dat is persoonlijk. Alle bloemen vind ik mooi..voel me dan ook vaak een klein kind als ik bloemen uit ga kiezen en vaak kan ik dan niet kiezen wat ik wil hahaha. Gelukkig maakt Bloem Harmelen voor mij maandelijks de keus, dat maakt het makkelijker voor mij.

 

Zie hier deze bijzondere variant van de Alium, zo teer, zo fragiel met die kleine bloempjes, maar zo mooi. Ik kan er echt van genieten, steeds weer. 

 

Halen jullie ook regelmatig bloemen in huis? En zijn jullie dan ook van de gemengde boeketten of toch de standaard bossen, zoals een bos rozen of tulpen? Ik zei net wel dat ik niet van die standaard bossen ben de laatste tijd, maar ik ga mezelf corrigeren want als het seizoen van de pioenen straks aanbreekt dan staat hier elke week een hele grote bos smile 

 

Ik ga voorlopig de komende week(misschien wel 2 weken ook) genieten van dit boeket! Zeg nou zelf, dit is toch gewoon een plaatje zo op tafel? 

 

Bloem Harmelen, dank jullie wel weer voor deze prachtige bos bloemen! 

Liefs, Desirée