Ga naar de inhoud

Vandaag mocht ik een prachtig boeketje tulpen ophalen bij Groenrijk in Zevenaar! Ik heb voor witte tulpen gekozen. Ik vind alle kleuren bloemen prachtig maar vandaag ging ik voor wit. Deze kleur past mooi bij m’n huisinrichting en matcht overal bij. Met deze tulpjes in huis haal je gelijk een beetje lente in huis en dat vind ik heerlijk!

Het leuke van tulpjes vind ik dat je er zo leuk mee kan decoreren. In een lage vaas leggen met wat water of verdelen in kleine tulpenvaasjes. Bij Groenrijk in Zevenaar hebben ze allerlei kleuren waarmee je gelijk dat lentegevoel krijgt en uiteraard kwaliteit bloemen. Ik mag altijd graag even binnen wippen. Is het niet voor bloemen, dan is het wel voor decoratie of leuke ideeën op doen. Ze denken altijd graag met je mee.

Op zaterdag 16 januari 2021 is het Nationale Tulpendag dus extra leuk om nu al tulpen in huis te hebben.