Ga naar de inhoud

Wil je je crush eens wat anders dan een bos rode rozen geven? Dan is deze bos met Ranonkels en fresia’s gehaald bij mijn favoriete bloemist Elbrink Groen & Bloem wel een hele toffe. Geheid dat je er punten mee scoort!

 

Zeg het met Ranonkels, want tja een appje is ook zo kaal toch? De Ranonkel staat namelijk voor charme. Wanneer je deze leukerd geeft, geef je aan dat je de ontvanger wel heel erg aantrekkelijk vind. Ze zijn er in verschillende kleuren oranje, wit, paars etc. Ik ging voor geel want dat is wel een heerlijk zonnige kleur, maar voor een bosje liefde zou ik voor roze gaan. De Ranonkel doet het trouwens ook erg goed in een bruidsboeket en dus ook heel goed te combineren met de vintage fresia. 

En als je dan helemaal de liefde wilt verklaren dan combineer je je bos met de vintage Fresia. Mijn oma had ze altijd staan en ik weet dat ik de geur altijd heerlijk vond, niet voor niets wordt de geur Fresia in veel parfums verwekt. Maar goed dat bosje liefde, de Fresia staat voor onvoorwaardelijke liefde, mooier wordt het toch niet. En daarom zie je dit fijn geurende bloemetje naast de Ranonkel veel in bruidsboeketten. Maar ook als je een tijd getrouwd bent is het natuurlijk heel fijn om zo’n boeket onvoorwaardelijke liefde te krijgen van je Lief! 

Fijn zo’n heerlijke geurend lenteboeket in huis!