Ga naar de inhoud

Yes! Giel Tuns is ‘s-Hertogenbosch is weer open! Gelukkig mogen alle mooie winkels in ons land weer open, dat werd tijd! 

Januari.. de maand waarin alle kerstspullen weer de zolder op gaan. Een frisse wind door het huis, heerlijk! Tóch staat er nog een Amaryllis bij mij in huis, deze staat namelijk nog in volle bloei. 

Door het opruimen van de kerstboom is het huis in een klap een stuk leger, en minder groen. Daarom koop ik in januari extra veel planten. Een van mijn lievelings planten (ook te koop bij Giel Tuns!) is de Begonia Melanobullata. Deze plant zie je ook vaak voorbij komen op mijn interieur foto’s op kleurrijk_wonen! 

Nu de lente er (langzaam) aankomt, heb ik een prachtige Magnolia tak op mijn balkon staan. Deze kun je kopen bij Giel. De nederlandse naam is Gewone magnolia, familie van de Magnoliaceae. De bloemkleur is wit+roze en de bloeitijd is van ca. april tot en met mei. Nog hééél even wachten dus!

Tot snel!

Liefs,

Bente