Ga naar de inhoud

Naast verse bloemen houd ik ook erg van frisse planten in huis. Wij wonen in een rijtjeshuis, waardoor de ruimte om planten neer te zetten wat beperkter is. Toch kies ik niet alleen voor kleine plantjes, in de vensterbank of op de planken van ons wandsysteem, maar ga ik ook voor twee of drie grotere kamerplanten. Zoals deze Monstera (gatenplant) kamerplant.

Juist door ook een paar grote kamerplanten neer te zetten in je woonkamer maak je een mooi groen statement. Op ons televisiemeubel heb ik een grote Strelitzia staan, op het blauwe kastje staat een grote Kamerden en naast de bank op onze industriële trolley van Stoer Metaal staat nu deze prachtige Monstera gatenplant via fleur.nl.

Deze mooie Monstera (ook bekend als gatenplant) zocht ik uit bij fleur.nl. Fleur heeft online een uitgebreid aanbod aan binnenplanten. Meer dan 500 verschillende soorten vind je bij Fleur, zoals luchtzuiverende planten, fruitbomen, palmen (en ga zo maar door) in allerlei verschillende soorten en maten. Voor elk wat wils!

 

Deze kamerplant werd keurig verpakt bij ons thuis bezorgd. Eenmaal uit de doos kwam de aardse geur van een verse plant me tegemoet. Misschien klinkt dit gek, maar daar kan ik (net zoiets als de geur van een vers boek) echt zo van genieten! Ik kan zo’n grote plant zelf, net als een bos bloemen, gewoon midden op de eettafel zetten.

En? Durf jij nu ook voor een grote kamerplant te gaan? Doen hoor!