Ga naar de inhoud

De soort van zomer van 2021 is helaas alweer bijna voorbij.. Het is eerder donker buiten en de kaarsjes komen weer uit de kasten. 

Hoe heerlijk is het dan om met een bos als deze toch nog een beetje het zonnetje in huis te halen! Ik mocht dit beeldige boeket ophalen bij Krayenhoff in Nijmegen.  En die staat nu al een paar dagen te shinen in onze woonkamer. 

 

In mijn interieursmaak is er weinig ruimte voor kleur, maar als ik een bos bloemen haal vind ik dit dus wel heerlijk. Hoe meer kleur hoe beter. Deze bos bevat mijn lievelingsbloemen in allemaal wisselende kleuren, Dahlias! Deze zijn verkrijgbaar van juni t/m oktober, dus we kunnen er nog eventjes van genieten.

Ik weet altijd precies welke bloemen in mooi vind, maar een boeket als deze maken is echt een vak apart. Bij Krayenhoff kun je met je saaie lege vaas de winkel binnen lopen en met een prachtig gestylede volle vaas naar huis gaan! Ook kun je een abonnement naar keuze afsluiten, zo heb kun je altijd genieten van een mooi gevulde vaas. 

Veel liefs van Manon