Ga naar de inhoud

Oh, denneboom Oh denneboom wat zijn je takken wonderschoon…

Nu het weer vroeg donker is lopen wij nog regelmatig na het avondeten een rondje. En wat ziet het er bij veel huizen al gezellig uit! Mooie verlichting, en ik heb al de eerste kerstbomen gespot. Ja het lijkt wel of iedereen er dit jaar nog eerder bij is. We maken het thuis extra gezellig!

Ik mocht bij Bloemisterij Fleurina ook een aantal leuke Pinus Pinea boompjes ophalen. En ben het thuis ook gezellig gaan maken. Sint is het land nog niet uit, maar ook mijn huisje is al aardig in de kerstsfeer gebracht. Zo kunnen wij er lekker lang van genieten.

 

 

Deze Pinus Pinea Silver Crest heeft een prachtig grijs/blauwe tint en past erg mooi in een rustig en licht interieur. Deze leuke boompjes zijn er in verschillende maten. Zorg er wel voor dat de plant genoeg water krijgen, de grond moet altijd een beetje vochtig zijn. Want binnen in de warmte droogt hij namelijk snel uit.

 

 

 

Eén van de boompjes heb ik met schone wortels in een laagje water gezet. Een super leuk effect! Zet hem in een mooi glas met een paar gezellige waxinelichtjes of kaarsen erbij en je hebt weer een totaal ander plaatje. De andere boompjes heb ik in verschillende papieren en linnen zakken gezet en staan gezellig op de tafel in de veranda.

 

 

 

Wij gaan genieten van deze gezelligheid in huis, en ik wens jullie alvast hele gezellige dagen!

-x-