Ga naar de inhoud

Het was weer tijd voor een verse bos bloemen en na het leuke contact met Helma van Bloem Harmelen kwamen ze deze bos langsbrengen. Normaal gesproken wip ik altijd even bij ze binnen, om al het moois wat ze hebben te bewonderen, helaas mocht ik nu alleen de deur niet uit vanwege Covid_19. Maar, we waren natuurlijk niet voor 1 gat te vangen, dus ze waren zo lief & bereid om deze prachtige kleurige bos bij mij langs te brengen.

Zeg nou zelf, deze bos vol roze bloemen fleurt toch meteen je huis op! Dit fleurige plukboeket is net wat ik nodig had, de vaas stond al klaar, die hier trouwens goed bij past met zijn blushed pink teint. Ik kon dan ook niet wachten om deze in het verse water te zetten & een mooi plekje op tafel te geven, waar hij nu in het middelpunt staat. Het is echt een feestje op tafel. Ik kan dan ook echt altijd oprecht happy worden van bloemen en planten in huis of tuin.

 

 

De bos bestaat uit zoveel moois, elke bloem is prachtig, zoals de roze gerbera, maar ook de anjer, delphinium & de kurkuma. Die laatste is tevens te gebruiken in de keuken, de kurkuma,maar dan haar zusje, uit de witte soortgenoot Curcuma longa, ook wel de geelwortel,wordt het mooie gekleurde poeder gewonnen wat gebruikt wordt als specerij. Het is tevens een geweldig middel om je immuunsysteem te versterken en heeft ontstekingsremmende eigenschappen vanwege zijn antioxidant, wat kan helpen bij heel veel dingen. We kunnen in deze tijd van het jaar allemaal wel een beetje power gebruiken & dat komt nu met deze mooie pink flower power bos van Bloem Harmelen helemaal goed.

 

Ik ga ervan genieten hier thuis,want oh wat word ik hier een partijtje blij van!

Dank jullie wel voor deze prachtige bos & de goeie service Bloem Harmelen, dit maakt mijn quarantaine tijd toch veel leuker smile

Liefs, Desirée