Ga naar de inhoud

Vind jij verrassingen ook zo leuk? Ik werd verrast toen ik naar bloemenwinkel MJ Bloem in Leusden mocht. Ze zitten aan een winkelplein waar ik niet vaak kom. Maar je voelt ‘m aankomen: daar ga ik nu vaker komen hahaha. Wat een feest! Naast rijen vol geurige bloemen in allerlei exotische kleuren zag ik er namelijk nog veel meer leuks. Te gekke vazen en bijzondere potten, maar ook gave kaarsen en de mooiste zijdebloemen en – planten die ik ooit heb gezien. 

Bloemenverrassing voor verjaardag

Zo leuk dat ik hier een boeket mocht laten maken om mijn mama voor haar verjaardag mee te verrassen. En een verrassing was het. Mijn ouders waren een weekend weg. En dus kon ik mijn ouderlijk huis insluipen en de bloemen neerzetten. Ik verheugde me al helemaal op haar reactie bij thuiskomst. 

Feestelijk plukboeket 

Zoals je ziet heeft de bloemiste van MJ Bloem er een bijzonder feestelijk verjaardagsboeket van gemaakt. Kijk die Roos in koraalroze, fijngebouwde gele schermen van de Venkel, paarse bol Allium, grappige sprieterige bloemblaadjes van de roze Gerbera, langstelige zalmroze Franse tulpen, subtiele geel-roze Limonium en geurige Soleil-narcisjes. Ik had het boeket bijna thuis laten staan šŸ˜‰ want wat zijn de bloemen mooi en ruiken ze lekker!
bloemen schikken in vaas.ruiken aan geurige bloemen.
Het is precies het pluk-de-dag en vier-het-leven boeket geworden dat ik graag wilde geven. Mijn moeder is namelijk ongeneeslijk ziek. Toen we daar in mei 2020 achter kwamen en de dokters hun verwachtingen deelden, durfden we niet te dromen dat we dit jaar haar 77e verjaardag zouden vieren. Je begrijpt: alle reden voor een bos uitbundige bloemen.

Bloemen in vaas

Koop ik bloemen voor mijn mama, dan zorg ik eigenlijk ook altijd voor een vaas. Mijn moeder vindt bloemen namelijk schitterend, maar het schuin aansnijden, de vaas met water en bloemvoeding vullen en de bloemen schikken in de vaas een gedoe. Super fijn dus dat MJ bloemen het boeket direct in deze glazen vaas zette.

Verrassing geslaagd

De verrassing is geslaagd: de bloemen staan gezellig naast mijn moeders leesstoel en ze geniet er in geuren en kleuren van šŸ™‚ 

verjaardagsboeket op tafel.plukboeket bloemen voor verjaardag