Ga naar de inhoud

Pasen!

 

Hoe leuk is dit!? Niet alleen wat paastakken met eitjes, maar een heus paasboeket! Pasen is een feest waarbij we in normale omstandigheden toch graag samenkomen met familie en vrienden. En aangezien dat natuurlijk niet mogelijk is, is het wel zo fijn om toch nog een beetje te voelen dat het Pasen is. Dit fantastische boeket van Krayenhoff Bloemen haalt bij mij in ieder geval direct de paassfeer in huis. 

 

 

Er zitten de mooiste bloemen in. De Fritillaria’s stelen echt de show. Samen met de Ranonkel Butterfly, Goudsbloem, Kangoeroepoot, Zonnebloem, Gerbera, Pauwenveren, paastakken (inclusief eitjes!) en de tulpjes vormen ze echt een prachtig boeket waarnaar ik kan blijven kijken! 

 

 

Krayenhoff Bloemen in Nijmegen bestaat al ruim 120 jaar en de eigenaren Tanja en Joost runnen het met veel passie en plezier. Ze hebben zelfs het certificaat voor duurzame bloemisten (Barometer Duurzame Bloemist) weten te bemachtigen! De bloemenzaak is veel ruimer dan je vanaf de buitenkant ziet en verkoopt niet alleen bloemen en planten, maar ook prachtige potten en accessoires. 

 

    

 

Weten jullie wat het allerleukste is aan Krayenhoff Bloemen? Ze hebben een heel goede kwaliteit-prijsverhouding en dankzij hun overzichtelijke webshop, kan je ook gewoon vanuit het hele land je bloemen bestellen. Kom je uit Nijmegen, dan weet je ongetwijfeld al dat ze ook een mooie bloemenstal met een afhaalloket hebben en dat parkeren voor de deur kan. Neem snel een kijkje op http://www.krayenhoff.nl

 

 

Ik heb de bloemen een mooi plekje gegeven midden op de salontafel. En als we ‘s avonds tv gaan kijken, verplaatsen ze naar het tafeltje naast de tv. Daar staan ze net zo mooi! Hoe versieren jullie je huis met Pasen? Hoe meer decoratie, hoe beter? Wat paastakken met eitjes of bloemen? Of misschien nog anders? Let me know!

 

Ik zou het leuk vinden als jullie me ook volgen op Instagram via mijn account thuis.bij.nadja

 

Tot snel!