Ga naar de inhoud

Krayenhoff bloemen in Nijmegen

Een prachtig, kleurrijk voorjaarsboeket

Woensdag mocht ik dit enorme voorjaarsboeket afhalen bij mijn favoriete bloemist Krayenhoff in Nijmegen. Wat was ik verrast toen ik het zag! Zo’n mooi, groot boeket krijg ik zelfs voor mijn verjaardag niet vaak. 

Uniek en gevarieerd

Het boeket bestaat uit alleen maar kleurrijke opvallende bloemen, zoals een zonnebloem, een enorme oranje-rode roos, een oranje celosia, een roze anjer, een gele tulp, de meest bijzondere gerbera’s en nog tientallen prachtige bloemen waarvan ik de naam niet eens weet. Er zit zelfs een pauwenveer in!

Eyecatcher

Ik vind bloemen in huis echt een musthave! Ik ben zoveel vrolijker met bloemen in huis. Als ik bloemen in huis heb, zou ik gewoon een uur lang in een stoel kunnen zitten staren naar mijn boeket (en stiekem heb ik dat vandaag ook gedaan hihi).

  

Zoals jullie kunnen zien is het boeket echt van alle kanten even prachtig. Het heeft al op meerdere plekjes in huis gestaan, want ik wil dat het boeket volledig tot zijn recht komt. Maar eigenlijk maakt het niets uit waar ik het neerzet, want ik denk overal ‘wauw’! Het boeket heeft aan de ene kant meer oranje tinten en aan de andere kant wat meer roze tinten. Ik wil helemaal niet hoeven kiezen wat ik naar de ‘achterkant’ zet haha! Uiteindelijk heb ik het boeket dus op het kookeiland gezet, zodat ik van alle kanten van dit indrukwekkende boeket even vaak kan genieten.

Krayenhoff Bloemen

Krayenhoff Bloemen in Nijmegen bestaat al ruim 120 jaar en de eigenaren Tanja en Joost runnen het met veel passie en plezier. Ze hebben zelfs het certificaat voor duurzame bloemisten (Barometer Duurzame Bloemist) weten te bemachtigen! De bloemenzaak is veel ruimer dan je vanaf de buitenkant ziet en verkoopt niet alleen bloemen en planten, maar ook prachtige potten en accessoires. 

Weten jullie wat het allerleukste is aan Krayenhoff Bloemen? Ze hebben een heel goede kwaliteit-prijsverhouding en dankzij hun overzichtelijke webshop, kan je ook tijdens de lockdown gewoon vanuit het hele land je bloemen bestellen. Kom je uit Nijmegen, dan weet je ongetwijfeld al dat ze ook een mooie bloemenstal met een afhaalloket hebben en dat parkeren voor de deur kan. 

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik! Neem eens een kijkje op de website van Krayenhoff Bloemen. Je kunt ze ook volgen op Instagram of Facebook. Ik zou het super leuk vinden als je je boeket van Krayenhoff deelt op Insta en mij erin tagt. Dan deel ik dat in mijn stories!