Ga naar de inhoud

Voorstelrondje

Ik ben Renate Paans, 48 jaar jong en ik hou van interieur, bloemen, planten, stylen en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Ik ben een echte planten-mama! Altijd als ik thuis kom met weer een lading bloemen en planten zegt mijn man ‘Hebben we niet al genoeg planten in huis?!’ Maar naar mijn mening is er nooit genoeg groen in huis! Ik ben veel te vinden op mijn Instagram account @huisjealtena daar kun je mijn mooie planten bewonderen en post ik veel over mijn interieur.

Vintage & Flowers

Vorige week ben ik naar de bloemenwinkel ‘Giel Tuns Vintage & Flowers’ in Den Bosch geweest. Daar mocht ik iets uitzoeken, super leuk en speciaal! En wat een prachtige winkel, de keuze is reuze en je kijkt je ogen uit. Giel is een aardige man die met passie de winkel runt, dat zie je terug in de uitstraling van de winkel. Hij heeft de mooiste bloemen en planten van klein naar groot, zijde bloemen en natuurlijk droogbloemen, dé trend van 2020. Wat ik ook erg leuk en bijzonder vind aan deze winkel is dat ze ook vintage spullen verkopen, naar mijn mening een super toffe combinatie. I love all things vintage!

Droogbloemen

Ik heb gekozen voor een schitterend droogbloemen boeket, precies in de kleuren van mijn bohemian interieur. De kleuren zijn in prachtige terracotta tinten en gematched met een vaas in dezelfde tint straalt je boeket nog meer en wordt het een echte eye-catcher. Het imago van droogbloemen is weer helemaal back!

Verzorging

Droogbloemen zijn kwetsbaarder dan gewone bloemen. Wanneer je een boeket wilt schikken, werk dan vanuit de stelen. Wanneer je gedroogde bloemen aan de bovenzijde vastpakt, heb je een grote kans dat ze afbreken. Zet je droogbloemen ook niet in de badkamer, want ze gaan niet lang mee in een vochtige ruimte. Wil je de bloemen langer mooi houden? Dan zijn er speciale sprays te koop, ook kun je ze met wat haarspray inspuiten. Ik heb gekozen voor een boeket dat al mooi geschikt was.

Ik ga heel erg genieten van mijn prachtige bos droogbloemen! Willen jullie nou ook zo’n prachtige bos? Ga eens lang in de winkel van Giel Tuns Vintage & Flowers in Den Bosch. Houd mijn wekelijkse blogs in de gaten met nog meer moois van Giel Tuns.