Ga naar de inhoud

20 maart is officieel de lente begonnen! En aankomende week wordt het 20+ graden! Tijd om de bloemetjes buiten te zetten;). 

Ik heb ze binnen alvast staan! Prachtige kleurrijke tulpen van Giel Tuns in ‘s-Hertogenbosch. Deze tulpen zijn echt geweldig van kwaliteit. Ze zijn net wat groter dan normaal en blijven erg lang mooi. 

De tulpen staan in een prachtige Frida vaas! Magdalena Carmen Frida Kahlo y Calderón was een Mexicaanse surrealistische kunstschilderes. Je ziet haar regelmatig terug komen op portretten en schilderijen. 

Naast deze mooie vaas verkoopt Giel nog veel meer! Je bent hier aan het juiste adres voor speciale (vintage) Vasen, die je niet overal ziet. Dus.. wil je echt iets unieks? Breng dan een bezoekje aan Giel Tuns;)

Ik ben helemaal weg van de kleuren van deze tulpen! Paars en donker roze zie je niet vaak! Een tip: Controleer regelmatig of de tulpen nog genoeg water hebben (dit gaat hard bij tulpen!). 

Naas de tulpen kreeg ik dit bosje voorjaars bloemetjes; blauwe besjes en narcissen. I Love it! 

Ik wens iedereen een zonnige week toe! Tip: Breng een bezoekje aan ‘s-Hertogenbosch en vergeet vooral Giel niet te bezoeken!;). 

Liefs,

Bente