Ga naar de inhoud

Of mag ik dat niet zeggen? Ik vind van wel. Natuurlijk is het lief als je partner thuis komt met een bos rozen als een teken van liefde. Maar kom op, een beetje meer creativiteit kan ook wel toch? Daarom schrijf ik deze blog aan alle partners die op zoek zijn naar een kleinigheidje voor hun lief op Valentijnsdag. Want die bos rozen voor Valentijnsdag is wel echt een MEGA cliché aan het worden en kan echt niet meer anno 2023.

 

Valentijnsdag is lang niet zo populair in Nederland en wordt zelden uitgebreid gevierd door koppels. Wij Nederlanders vinden het nu eenmaal niet nodig om elkaar op een specifieke dag in het jaar te laten weten dat we van elkaar houden. Zo doen we dat liever het gehele jaar door. Maar als ik mijn maandelijkse uitstapje doe naar Bloemsierkunst Futura, aan de Steenstraat in Arnhem, hoor ik dat een bosje rozen toch weldegelijk iets is wat veel cadeau wordt gedaan.

 

Tijd voor iets anders als rozen voor Valentijnsdag

Dus als we nuchter genoeg zijn om te zeggen dat we elkaar het gehele jaar moeten laten weten dat we van elkaar houden, dan kunnen we toch ook wel wat originelers bedenken dan een bos met rozen voor Valentijnsdag?

 

 

Smoesjes, smoesjes & nog meer smoesjes

Geen tijd, geen verstand van bloemen, niet creatief genoeg, weet niet wat mijn partner mooi vindt en ga zo maar door. Daar zijn genoeg oplossingen voor:
– De bloemist heeft voldoende creativiteit in huis om iets passends te maken
– Bestel een samengeteld boeket online
– Kijk eens rond in je huis, welke kleuren zien je veel? Hier kun je vast wel mee vooruit
– Pinterest

 

Een boeket zonder rozen voor Valentijnsdag

Nu ben ik misschien een beetje streng geweest. Je hoeft ook niet meteen honderden euro’s uit te gaan geven, het gaat tenslotte om het gebaar. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet een beetje meet aandacht aan mag besteden. De medewerkers van de bloemist bij jou in de buurt helpen je graag.

 

Zo ben ik altijd erg blij als Heavenly, van Bloemsierkunst Futura, die precies aanvoelt wat ik in gedachte heb. Ze weet nu ongeveer hoe mijn woning eruit ziet, wat ik mooi vind en weet dan ook altijd iets passends te maken. Kom jij nooit bij de bloemist? Neem eens een foto mee van je woning, dan kunnen zij je vast helpen wat moois samen te stellen.

 

 

Garantie voor succes!

Door het dit jaar even net wat anders aan te pakken met Valentijnsdag heb jij gegarandeerd een blij verraste partner. Wil je nog wat verzorgingstips voor het boeket? Lees dan de blog ‘5 tips: Voor meer bloem plezier’ die ik een half jaar geleden schreef.

 

Alvast een fijne Valentijnsdag gewenst!

 

Bedankt bloemsierkunst Futura voor dit boeket!