Ga naar de inhoud

Vorige week bracht ik een bezoek aan de bloemenwinkel Simon Kroon in Nijkerk: een gezellige bloemenwinkel gerund door een superleuk en hardwerkend echtpaar. De winkel is overzichtelijk en heeft ruime keus. Je vindt er zowel bloemen als planten en voor elk wat wils. Wat gemakkelijk is: je kunt voor de deur parkeren.

 

Ik koos voor een mooie oranje boeket bloemen: ik hou erg van die kleur want deze past goed bij de terra-tinten in mijn interieur. In het boeket zitten oranje lelies, oranje rozen, eucalyptus en rosé gespoten asparagus. Ook zit er een pauwenveer en een rosé gouden kerstbal in het boeket om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen.

Ik hou erg van bloemen in huis; het geeft natuurlijk veel sfeer en je kan kleuren goed benadrukken die je in je interieur wilt laten terugkomen. Het is ook leuk om bij iedere bos bloemen weer een mooie combi te maken met de vaas en de andere accessoires die je erbij zet: zo creëer je steeds weer een ander beeld.

Als je bloemen uitgebloeid zijn, is er altijd wel eentje over die je mooi in een klein vaasje kunt zetten: zo kun je optimaal genieten van de allerlaatste bloem.

Door de ruime keus in kleuren kun je uiteraard zelf het boeket samenstellen die bij jou het beste past. De medewerkers van Simon Kroon zullen je graag helpen bij het samenstellen van jouw boeket.