Ga naar de inhoud

De trend van het moment in een sfeervolle stolp, dit is echt een eyecatcher in je woonkamer. Zowel op de donkere als de lichte dagen geeft hij ontzettend veel sfeer. Dit komt door de ingebouwde verlichting in de stolp, waar je ’s avonds van kan genieten maar die je overdag niet ziet. Ik vind het er persoonlijk echt uit zien als een kunstwerk omdat de droogbloemen erg mooi uit komen in de weerspiegeling van de stolp en de verlichting.

Zoals jullie aan de vele verschillende foto’s kunnen zien is de stolp op ontzettend veel manieren te stylen, ik heb dan ook genoten van mijn middag stylen en fotograferen met dit product! Door mijn enthousiasme vergeet ik helemaal wat over mezelf te vertellen: Ik ben Kelly Dullemond van het instagram account @eenhuisvol en deel hier vooral interieur foto’s allemaal gemaakt in mijn eigen huis. Je neemt op mijn account een kijkje in mijn huis en zo ook in mijn leven! Zoals jullie vast al hadden gemerkt ligt mijn passie dus echt bij styling en het fotograferen hiervan.

Dit product past ontzettend in mijn landelijke woonstijl en geeft mijn woonkamer echt meer sfeer! Ik had nog helemaal geen droogbloemen in huis maar als ik zie hoe veelzijdig ze te stylen zijn, past dit bij iedereen in huis!

Deze prachtige stolp is een eigen ontwerp van Originals’74 waar ik vorige week heel warm ontvangen werd en voor mijn gevoel echt een kijkje mocht nemen in het bedrijf. Mijn styling hart ging hier zeker sneller van kloppen toen ik door de sfeervol gestylede kamers mocht lopen.

Hieronder deel ik nog een laatste foto van toen het echt helemaal donker was, zodat jullie hier ook goed de sfeer van kunnen proeven. Zoals jullie zien veel foto’s in deze blog maar foto’s zeggen voor mij soms meer dan woorden en ik laat jullie dan ook graag veel zien van dit prachtige product!

 

Originals’74 is een importeur/groothandel voor zijdebloemen en woondecoratie voor de B2B. Helaas kun je hier als particulier niet komen, ik zal hieronder een aantal tuincentra met jullie delen waar je deze gave stolp kunt vinden:

https://www.instagram.com/tuincentrum_de_nieuwstad/?hl=nl

https://www.instagram.com/tuincentrumrebel/?hl=nl

https://www.instagram.com/tuincentrumvandenhurk/

 

Heb jij wel een bedrijf dat gericht is op bloemen en homedeco? Neem dan zeker een kijkje bij Originals’74 en mocht je het net als ik leuk vinden om inspiratie op te doen kijk dan ook gerust rond op hun site en social media kanalen. Hieronder zal ik de gegevens met jullie delen:

Showroom Ede

Wellensiekstraat 4

6718 XZ Ede

info@originals74.nl

www.@originals74.nl 

instagram: @originals74

 

Ik vond het ontzettend leuk om mijn eerste blog op tastethegreen te schrijven en ga ook zeker gezellig rondkijken tussen de andere blogs.

Bedankt voor het lezen!

 

Kelly Dullemond van het instagramaccount @eenhuisvol