Ga naar de inhoud

Soms heb je niet veel nodig en  kan iets simpels al mooi staan in een vaas.

 

Rosa Autumn Splash.

Neem 2 simpele takken en een mooie vaas en creëer een herfsttafereel. Deze rozenbottel tak is echt iets van dit seizoen en blijft bij velen favoriet. Je kan deze op zoveel manieren stijlen of combineren. Je kan een enkele tak in een glazen vaas zetten, maar ook zoals hier in een design vaas. Deze Rosa Autumn Splash heeft een lange steel en een volle kop met kleine rode bottels. Als de zomermaanden voorbij zijn kleuren de bottels na de eerste koude nachten rood. En als je rozenbottels op water laat indrogen, blijven ze maanden mooi. Zo heb je er nog langer plezier van.

 

Dahlia.

Wat deze rozenbottel tak dan even wat extra’s geeft is deze Dahlia. Deze Dahlia in mooie herfst kleur past perfect bij de mooie rode rozenbottel. Samen staan ze mooi in de vaas. Simplicity kan mooi zijn met 2 enkele takken dus.

 

De Dahlia’s zijn er in vele soorten en maten en de mooiste kleuren, Ze blijven ook lang mooi op de vaas. Dahlia is een vaste plant voor in de tuin. Je kunt deze door middel van zaden planten maar ook als volgroeide plant. Veel mensen houden Dahlia’s in de tuin in de mooiste kleuren. Mijn favoriet? De Cafe au lait, deze kleurt zo mooi. 

Vaas.

Een must als je 1 of 2 mooie takken wilt laten stralen is toch wel de vaas. De organische vormen zijn nu dan ook helemaal in en deze vaas maakt het dan ook helemaal af. Zo kan simpel erg mooi zijn en zo laat je deze 2 mooie takken echt tot hun recht komen.

 

Houden jullie ook van simpel of gaan jullie voor een mooie volle bos bloemen? Ik hou van allebei, maar ik hou sowieso van bloemen in huis, dus alles is goed. 

De vaas koop je trouwens bij Intratuin en de 2 prachtige takken zijn uiteraard van Bloem Harmelen. Dames, bedankt weer!

 

Liefs, Desirée