Ga naar de inhoud

Ik hou van bloemen, ze toveren je huis zo snel om naar een ander sfeertje!

Opzich ben ik best een saaierd qua kleur in huis, alles is basic. Daarom vind ik het zo fijn als ik een fijn najaars sfeertje kan maken met een mooie grote bos bloemen. Dat is toch echt iets sneller dan een muurtje schilderen..

Deze mooie bos komt van @leoakkermans in Beesd. Ze hebben een grote collectie bloeiende bloemen en mooi groen. Ook staan er al prachtige boeketten klaar in veel verschillende kleuren en stijlen.

Naast bloemen hebben ze veel planten, accessoires en in deze tijd ook kerst artikelen!

De bos vind ik nog mooier als deze een paar daagjes staat, dan zijn de meeste bloemen meer uitgekomen en lijkt die nog groter.

Om zolang mogelijk van de bloemen te kunnen genieten, split ik na een tijdje het boeket. Sommige bloemen zijn iets sneller uitgebloeid dan de andere, de nog mooie bloeiende bloemen, zet ik dan in verschillende kleine vaasjes. Zo kan je er nóg langer van genieten!

Ik zeg ga snel even langs!

Liefs Lisanne!