Ga naar de inhoud

Afgelopen week heb ik een prachtig boeket opgehaald bij BossieZzz in Amsterdam. Er werd een mooie bos samengesteld met bloemen en kleuren van het seizoen, waaronder de Amaryllis. Van nature een subtropische plant die gek is op warmte. Dat komt goed uit nu het buiten aardig koud begint te worden en binnen de temperatuur omhoog gaat. Na een dag of 2 kwam de amaryllis mooi uit.

De bos bestaat uit losse bloemen en takken wat een mooi effect geeft en waardoor hij eigenlijk op elke plek in het huis mooi staat. Het leuke van BossieZzz is dat ze bijna alleen maar lange bloemen verkopen. Wanneer ik een bos bloemen koop, vraag ik hier altijd specifiek naar. Niet alle zaken hebben hierin een groot aanbod, terwijl dit juist chic staat en voor een statement in je huis kan zorgen. Daarom was ik blij verrast toen ik bij BossieZzz kwam. De dame die mij hielp gaf aan dat mensen tegenwoordig veel hoge vazen hebben en dat deze bloemen er perfect in passen. Hierdoor staat er echt wat in je huis en kleedt het je interieur direct aan. Aangezien mijn interieur vrij neutrale kleuren bevat, vind ik het extra mooi wanneer er een grote bos met kleur staat.

Eucalyptus zie je in veel interieurs terugkomen, als losse takken of in een boeket. Ik vind dit echt bij de feestdagen passen, maar het hele jaar door goed te gebruiken. Ook verkoopt BossieZzz prachtige droogbloemen, per stuk of in een bos te koop.

 

Mocht je in de buurt van Amsterdam wonen of er een keer een dagje zijn, zou ik je zeker aanraden om langs BossieZzz te gaan. Stel zelf je boeket samen of laat je zoals ik verrassen! Ze zitten in de Landmarkt, vlakbij de uitgang.

 

Fijne feestdagen alvast!