Ga naar de inhoud

Hallo, leuk dat je deze week weer komt kijken naar mijn blog, hoop dat je het leuk vindt om te lezen. Het weer is heel slecht geweest en we willen allemaal genieten van het buiten zijn, nu wordt het prachtig weer dus we kunnen met plantjes aan de slag op balkon of in de tuin.

Giel Tuns bloemen en planten

Deze keer mocht ik van @gieltuns een String Garden uitzoeken, ik vind deze echt te gek! Het staat leuk, ze zijn makkelijk in onderhoud. Giel heeft ze in verschillende maten en met verschillende planten erin verwerkt, als je er drie bij elkaar hangt in verschillende maten staat dat echt heel erg tof, echt die boho style. Maar het kan ook goed in een minimalistisch interieur, je kan er alle kanten mee op, wie houdt er nou niet van zo’n veelzijdige plant! Het staat ook erg leuk bijvoorbeeld onder een overkapping in de tuin voor een huiselijke sfeer.

Verzorging

Deze string garden is een kamerplant waarvan de kluit is omwikkeld met platmos. Het is belangrijk dat het mos vochtig blijft zodat de plant niet uitdroogt. Dompel de mosbol 1 x pw onder in een bak of emmer met water. Als hij eenmaal is volgezogen met water laat u de plant boven de emmer helemaal uitlekken. Nu kan de plant weer terug op zijn plaats!
Mocht u geen mogelijkheid hebben om de planten te hangen kunt u de hangers afknippen en de bollen op een leuke schaal/leggen of zetten.
veel plezier met de string garden.

.

Neem voor meer inspiratie een kijkje bij @gieltuns en op mijn insta pagina www.instagram.com/huisjealtena zie ik je gezellig daar? Tot de volgende blog weer. Ik wens jullie een zonnig weekend, Groetjes Renate.