Ga naar de inhoud

Hoi Allemaal!

Hoera! Het is weer tulpenseizoen! Eindelijk weer een beetje voorjaar in huis en hopelijk laat de lente zich ook snel buiten zien, want van mij mag het wel een paar graden warmer worden. Bloemerij Verdaasdonk belde me op om een mooie bos tulpen te halen en hier weer mooie foto’s van te maken om het seizoen in te luiden!

Maar voor nu de mooie tulpen in huis die ook voor veel vrolijkheid zorgen met al die mooie kleuren. het zijn de meest bekende bloemen in Nederland, maar komen typisch genoeg niet uit Nederland, maar Turkije. 

Een tip voor als je tulpen koopt en ze langs goed wilt houden is dat je ze in een hoge vaas zet. tulpen gaan namelijk nog groeien. en zet ze niet t dicht bij de fruitschaal, daar houden ze totaal niet van en dan gaan ze eerder hangen.

Tulpen zijn misschien origineel niet Nederlands, maar inmiddels exporteren we zo’n 2 miljard bollen per jaar!!

Persoonlijk koop ik altijd sneller andere bloemen en zie ik tulpen vaak over het hoofd, maar nu ik weer zo’n mooie bos in huis zien staan en er zo vrolijk van word, ga ik ze zeker vaker halen. 

Haal de lente nu ook snel in huis met een mooie bos tulpen!

Heel veel liefs,

Eef