Ga naar de inhoud

Valentijnsdag!!!

 

Het is alweer bijna 14 februari, de dag om je (geheime) liefde te laten weten dat er iemand is die hem of haar leuk vindt.

Het is de dag van de liefde, de dag waarop de meeste huwelijksaanzoeken plaatsvinden en we elkaar massaal de liefde verklaren.

Bloemen en Valentijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voor Decora , Nijmegen, mocht ik een blog schrijven over Valentijn en ik werd dan ook enorm verrast met een ontzettend mooi rozenhart.

Hoe ontzettend mooi is dit hart, de grote rozen, de diverse warme tinten?

Decora heeft altijd een mooie uitgebreide collectie seizoensbloemen en in deze tijd de meest mooie rozen, tulpen etc.

De meeste mensen kopen met Valentijn rode rozen, maar vergeet niet dat een gemengde bos in bv rood en roze tinten ook echt ontzettend mooi is.

Of zet wat mooie lossen rozen in losse vaasjes.

Bij Decora staat een team van experts voor je klaar om met je mee te denken, ook al mogen we de winkels niet in, je kan ze van te voren wel bellen om iets samen iets moois te bespreken. Vervolgens haal je het bij de winkel op, of je laat het bezorgen. Zij kunnen je goed helpen met de ideeen die je misschien hebt, of juist nog niet hebt.

Uiteraard hoeft het niet perse rode of roze bloemen te zijn, Decora heeft altijd prachtige gemengde boeketten staan en die zijn ook echt perfect om te geven met Valentijn.

 

 

Dit is toch een directe sfeermaker in je huis, of zoals hier op de slaapkamer.

Plaats het hart op een dienblad, lampjes, kaarsjes en je bent klaar voor Valentijn, wedden dat je geliefde aangenaam verrast zal zijn?

Ik zeg een ring erbij, op je knieen en het komt goed šŸ˜‰

 

Ook leuk is het  om het hart op de eettafel te plaatsen, de tafel mooi te dekken, strooi wat rozenblaadjes rond, fles champagne erbij en genieten maar!!

Wat ook erg trendy is zijn de droogbloemen.

Decora heeft een mooie collectie droogbloemen staan.

Saai? nee hoor en perfect voor Valentijn want ze hebben alle kleuren in hun collectie, dus ook rood, roze tinten.

Hoe leuk zijn deze kaarten met droogbloemen?

Het team van Decora maakt deze kaarten zelf en zo kan je ook al een glimp opvangen van hun droogbloemencollectie.

De kaarten zijn ook erg leuk om bv naar je vriendinnen te sturen of naar je moeder om te laten weten hoe blij je met ze bent! Wedden dat ze enorm blij verrast zullen zijn ? De kaarten zijn kleine pronkstukjes en leg je dan ook niet zomaar weg in een lade, maar kan je mooi neerzetten en van blijven genieten.

Ik weet dat ik deze week zeker nog langsga om wat kaarten te halen om naar vriendinnen te sturen.

In deze tijd is het sowieso leuk om post te krijgen en te versturen, maar als het dan ook nog eens zo mooi eruit ziet dan zijn het toch wel echte geluksmomentjes.

Gebruik de kaart ook in combinatie met je bloemen, maak er een sfeervol tafereel van.

 

Wil jij ook zo een mooi hart van rozen, of heb je hulp nodig van experts?

Bel Decora Bloemdecoraties in Nijmegen, zij kunnen je helpen en hebben echt de mooiste collectie seizoensbloemen van Nijmegen.

 

Mijn Valentijn is al geslaagd , ik mag ontzettend genieten van deze prachtige rozen.

Toevallig ook echt in mijn stijl, grote kleurrijke rozen, ik hou ervan!!

Wij wensen jullie vast veel voorpret toe met het regelen van de verrassing voor je geliefde, dat het zaterdag 14 februari een enorm liefdevolle dag mag worden!!

 

Hopelijk vonden jullie het weer een leuk blog en hebben jullie inspiratie opgedaan.

Liefs Joyce

 

Voor nog meer leuke bloem en  plant ideeen , volg Decora Bloemdecoratie en Plants of Joyce op Instagram. Delen waarderen wij enorm. 

Daar kan je ook laten weten wat je van de blogs vindt.

Vergeet dan uiteraard ook niet Taste the Green te volgen, Het platform voor iedere interieur, plant of bloem liefhebber, vol met de leukste blogs.