Ga naar de inhoud

Op Valentijnsdag is het traditie om jouw Valentijn een lieve attentie te geven. Aan wie denk jij dan? Je partner? Je moeder? Een vriendin? En ga jij dan voor een rode bos rozen? Of probeer je iets origineels te bedenken?

Dit blog is geschreven onder het motto: zeg het niet met bloemen, zeg het met planten! Niet dat er iets mis is met een traditionele bos rozen hoor. Ik ben dol op bloemen en ook op rozen. Maar met dit blog proberen we je een beetje ‘outside the box’ te laten denken. 

Bij tuincentrum De Wildernis in Veenendaal kun jij natuurlijk terecht voor een prachtig boeket. Wist jij dat deze locatie ook een hele goede bloemist te bieden heeft? Naast mooie bloemen, vind je bij De Wildernis natuurlijk ook hele fijne kamerplanten.

Wij kozen voor de kamerplant Anthurium in een knalroze kleur! De Anthurium, in Nederland ook wel bekend als Flamingoplant, is één van de weinige bloeiende kamerplanten die continue nieuwe bloemen maakt. Deze plant is niet alleen mooi, maar ook heel makkelijk in het onderhoud. De plant heeft niet veel water nodig (houdt de aarde wel licht vochtig) en houdt van een lichte standplaats. 

Door zo vier knalroze Anthuriums in één mooie mand te zetten, zorg je voor een echte blikvanger. Daar kun jij op Valentijnsdag wel mee aankomen!