Ga naar de inhoud

Bij een voorbereiding van een bruiloft hoort natuurlijk ook een bruidsboeket, corsages en eventuele aankleding van de kerk of het feest.

De bloemist maakt altijd genoeg tijd om alles goed door te spreken met het bruidspaar, zo ook bij Bloemsierkunst Verbakel. Bij het aannemen van bruidswerk zorgen ze altijd voor een gemoedelijke en vertrouwde sfeer. 

Het bruidspaar wordt gevraagd van te voren op internet afbeeldingen te verzamelen van bruidswerk dat zij qua sfeer en bloemen mooi vinden en ook die ze zeker NIET mooi vinden. De beelden geven een inspiratie van wat het bruidspaar mooi vindt en in welke sfeer ze willen verkeren qua bloemwerk en kleuren. Bloemsierkunst Verbakel maakt bijna nooit gebruik van bruidsboeken, omdat de trends zo snel gaan, dat een boek eigenlijk altijd achter loopt. 

Het belangrijkste van het bruidswerk is het bruidsboeket. Dat is het hoofdbloemwerk van de belangrijkste dag in hun leven.

Rikkert & Veerle

Het stel op de bovenstaande foto, was al een hele tijd voor hun bruiloft in Bloemsierkunst Verbakel. Ze hebben de sfeer van het bruidsboeket eerst weergegeven met echte en zijde bloemen. Door juist iets weg te laten of toe te voegen bereik je wat men wil. Nadat alles besproken is, kun je al het bloemwerk in dezelfde sfeer doortrekken. Dat geeft rust en de mogelijkheid alles tot een geheel te maken. Ze geven het bruidspaar ook altijd nog tips voor het bloemwerk, waar ze zelf misschien niet aan gedacht hebben.

Als je een bruidspaar treft wat open staat tot tips en eigen ideeën van de vakmensen, dan bereik je wat ze nu ook weer bereikt hebben: een bruidspaar dat helemaal tevreden en met veel plezier terug denkt aan hun mooiste dag. Die opgevrolijkt wordt met bloemen, door een sfeer die ze eigenlijk zelf gecreëerd hebben.

Het belangrijkste is het goed communiceren, dan is het resultaat helemaal top. Als je achteraf alleen maar complimenten krijgt van het bruidspaar, dan weet je het gelukt is.