Ga naar de inhoud

Bloemen vind ik een van de leukste dingen om te krijgen. Vooral als ze met zorg en aandacht zijn uitgezocht. Ik vind het belangrijk dat er is nagedacht over de kleuren en dat je lievelingsbloemen erin zitten. Als ik een bos bloemen krijg, weet ik niet hoe snel ik ze uit het cellofaan moet halen. Ik ren naar de keuken en zet ze meteen mooi in de vaas. Ja, zelfs als ik bezoek heb, die wachten maar even. šŸ˜‰ Ik heb het idee dat de bloemen het een stuk fijner vinden als ik ze vrijwel direct in vers water en wat snijvoeding in de vaas zet.

 

Ik ben dol op bloemschikken, het heeft een ontspannende werking op me. Daarom zijn deze veldboeketten groot favoriet. Ik vind al die verschillende bloemen in allerlei kleuren en hoogtes prachtig. Ook is het leuk om te zien dat er elke dag weer andere knoppen opengaan waaruit de mooiste bloemen tevoorschijn komen.

 

Andersom vind ik het ook erg leuk om bloemen te geven. Ik geef best vaak bloemen cadeau, wanneer ik bij iemand op visite ga, wanneer ik uitgenodigd word voor een etentje, wanneer iemand jarig is, maar ik geef vaak ook zomaar een bos moois aan mensen die me dierbaar zijn. Ik krijg er altijd een onwijs goed gevoel van als ik iemand blij zie worden van de bloemen die ik heb uitgezocht. Bloemen geven is een teken van liefde, een hart onder de riem steken, een duwtje in de goede richting geven, een kop op, een beterschap. Het laat zien dat je aan diegene denkt en om diegene geeft. Ik zorg er altijd voor dat iemand zijn of haar lievelingskleuren en –bloemen in het boeket zitten. Daar scoor je punten mee.

 

Wil jij nu ook zo’n prachtig boeket bestellen voor een ander (of gewoon lekker voor jezelf, je verdient het)? Bestel ze dan gemakkelijk en snel via Boekethuis.nl. Hier vind je boeketten met de prachtigste bloemen, deze zijn met zorg samengesteld door lokale vakbloemisten. De bloemen worden altijd gratis bezorgd en je kunt een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij je boeket laten voegen. Voor 11.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd.

 

Zo, dan ga ik nu lekker van mijn mooie bos bloemen genieten!