Ga naar de inhoud

Bloemen…Het mooiste dat er is toch!? Ik word er altijd enorm vrolijk van. Deze week staat dit prachtige herfstboeket met veldbloemen van Giel Tuns in de spotlight. 

Deze veldbloemen groeien in de Nederlandse natuur. Naast dat zij vaak enorm aantrekkelijk zijn voor bijen, vlinders en andere insecten zijn ze ook prachtig om te zien! Wil je ook een prachtig herfstboeket? Deze kun je laten samenstellen bij Giel Tuns Vintage & Flowers in ‘s-Hertogenbosch. Kwaliteit bloemen waar je U tegen zegt (ze blijven namelijk erg lang mooi!). 

Een veldboeket is vaak te herkennen aan een samenstelling van verschillende bloemen, grassen en kruiden. Wist je dat je sommige bloemen uit het boeket kunt drogen? Zo kun je er nog jaren van genieten! 

Bloemen in huis geven mij altijd een vrolijk gevoel. Dat verklaart waarschijnlijk waarom bloemen vaak cadeau worden gegeven bij vrolijke gebeurtenissen zoals verjaardagen of mijlpalen. 

Veldbloemen passen thuis in ieder interieur! Tip: Zet veldbloemen in een grote vaas omdat de stengels van deze bloemen vaak wat langer zijn. Vaas inspiratie nodig? De vaas die ik op de foto gebruik is afkomstig van Loods5. 

Komende dagen zit ik er kleurrijk bij! Tot volgende week bij een nieuwe blogpost! 

 

Liefs,

Bente van kleurrijk_wonen