Ga naar de inhoud

Zondag 8 mei is het Moederdag! Een mooi veldboeket is natuurlijk altijd een goed idee. Wist je dat Giel Tuns in ‘s-Hertogenbosch bekend staat om prachtige veldbloemen? Deze bloemen zijn van perfecte kwaliteit. 

 

Ik heb mijn veldboeket geplaatst in een hoge vaas (omdat de stelen van de bloemen erg lang zijn). Dit maakt het boeket extra mooi en geeft een luxe uitstraling. Kijk nou die kleuren.. zo mooi!

In 1924 werd Moederdag in ons land geïntroduceerd, door de Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde. De campagne draaide om het weggeven van bloemen. Later volgde andere cadeau’s. 

De term veldboeket is ontstaan uit het idee dat je deze boeketten spontaan samenstelt in een wandeling door het veld. Door impulsief de bloemen te plukken waar jij langs loopt ontstaat een boeket met bloemen van verschillende vormen en formaten.

Wil jij je moeder aanstaande zondag ook verrassen met zo’n prachtig boeket? Breng dan een bezoekje aan Giel Tuns in ‘s-Hertogenbosch en stel zelf een prachtig boeket samen! 

Ik wens iedereen een hele fijne moederdag! 

Liefs,

Bente