Ga naar de inhoud

Aanstaand zondag 8 mei is het Moederdag! En heb jij nou nog geen idee wat voor moederdag cadeau jij gaat kopen dan heb ik misschien wel een leuke tip: de Dipladenia/Mandevilla. Met zijn prachtige roze bloemen en in een mooie pot steel jij echt de show deze moederdag! Mocht jouw moeder niet van roze houden ze zijn in meerder kleuren te verkrijgen hoor.

Onze moeders worden altijd erg blij van planten en ik denk dat je bijna iedere vrouw er wel blij mee kan maken! Want wie wil er nou niet genieten van al die mooie bloemenpracht in je tuin? En zeg nou zelf deze Dipladenia heeft toch prachtige bloemen?!

Wij kozen ervoor deze plant te stylen in deze mooie pot, die je op andere foto’s nog wel beter gaat zien. Ik mocht zowel deze plant als deze prachtige pot in combinatie ophalen bij tuincentrum van de Lagemaat. Waar het nu vol staat met mooi gekleurde planten en prachtige potten om er een feestje in je tuin van te maken! Ik word altijd blij als ik door hun tuincentrum loop van al die vrolijke kleuren!

Deze plant fleurt elke tuin op met zijn prachtige bloemen en wat het leuke is hij vergt weinig verzorging! Met de juiste potgrond zijn zowel de Dipladenia als jij blij want dan geniet je van zijn stralende bloemen!

Je wil je moeder natuurlijk een cadeau geven waar ze langer iets aan heeft. Nou dat komt goed uit want met deze plant geniet je de hele zomer lang van zijn schitterende bloemen! Hij bloeit van de Lente tot de Herfst.

Het eindresultaat van hoe hij staat in deze mooie pot ook van tuincentrum van de Lagemaat in Ede. Ik vind het een prachtige combinatie! En weet zeker dat dit een perfect cadeau is deze moederdag.

Bij deze een close up foto van zijn prachtige bloemen en zoals je ziet zitten er nog veel dichte bloemknoppen aan en kun je er nog lang van genieten!

Ik hoop dat ik jullie in samenwerking met Tuincentrum van de Lagemaat uit Ede geïnspireerd heb voor deze moederdag! En ik hoop dat alle moeders gaan genieten van hun dag. Tot in de volgende blog.