Ga naar de inhoud

                    

 

Vandaag kreeg ik niet 1 maar 2 prachtige boeketten ter gelegenheid van Vriendschapsdag. Ik kreeg ik deze mooie herfstboeketten van Bloemisterij Fleurina en Taste the Green. Vier de vriendschap dit is zo bijzonder!

In November bestaat Fleurop 100 jaar! En daarom hebben zij het initiatief bedacht om een jaarlijkse Nationale Vriendschapsdag in het leven te roepen. De eerste Nationale Vriendschapsdag zal zijn op woensdag 3 november. 

 

     

 

1 boeket heb ik een mooi plekje gegeven bij mij thuis. Eerst heb ik een passende vaas gezocht, dit kan je boeket maken of breken. Natuurlijk heb ik de stelen goed schuin afgesneden met een scherp mesje en de bloemenvoeding in het water gedaan. Het boeket geurt echt heerlijk! Dit komt o.a. door de mooie en grote Chrysant die ze erin verwerkt hebben. Ik kan zo genieten van een mooi en vers boeket met snijbloemen!

 

                    

 

Bij Bloemisterij Fleurina ziet de snijbloemen presentatie er ook weer prachtig uit. Met allemaal mooie herfsttinten verschillende vormen en bloemen. Zo zie je dat ieder seizoen een feestje is!

Zij helpen je graag bij het uitzoeken en maken van een mooie samenstelling voor een boeket, bloemstuk of krans.

 

                    

 

En dan heb ik nog een mooi 2e boeket om weg te geven. Het is vandaag een prachtige dag dus ik ga op de fiets richting mijn lieve vriendin. Een mooi moment om haar te verrassen op deze  Vriendschapsdag. Een dag waarbij we stilstaan bij de kracht van vriendschap! Wij genieten nu beide van een prachtig mooi herfstboeket. En vieren de vriendschap !!