Ga naar de inhoud

Vandaag begint officieel de Lente! Ik heb de Lente al in huis gehaald met dit prachtige voorjaarsboeket van Giel Tuns in ‘s-Hertogenbosch! Hoe prachtig!!

Dit mooie boeket heeft Giel zelf gemaakt. Je hebt vast al vaker bloemsierkunst van Giel voorbij zien komen op mijn feed! Als je het mij vraagt, is Giel de beste als het gaat om bloemsierkunst in ‘s-Hertogenbosch. Met zijn creativiteit maakt hij écht prachtige bloemstukken en boeketten. Voor kwaliteit en vakmanschap ben je hier aan het juiste adres. 

Dit bloemstuk is gemaakt van Tulpen, gevuld met takken, veertjes en eitjes (ook super leuk voor pasen dus!). In mijn vorige post schreef ik een stuk over de Tulpen van Giel Tuns (deze zijn echt van top kwaliteit!). 

h

Zoals je ziet, een kleur explosie! Gisteren liep ik met deze prachtige bos door het centum van ‘s-Hertogenbosch. Ik liep langs een groepje winkelende dames, die zeiden; Wat een prachtige bos is dat!! 

De bos staat in een vaas van Sissy Boy Homeland. Omdat dit voorjaarsboeket een echte erecatcher is, heb ik hem midden op tafel gezet. 

Naast prachtige boeketten verkoopt Giel ook voorjaarskransen. Deze kransen zijn versierd met eitjes , mos en veertjes. Leuk om aan de deur te hangen of op tafel te leggen! 

Wil jij ook de lente in huis halen met een voorjaarsboeket, krans of bloemstuk? Bezoek dan snel Giel Tuns in ‘s-Hertogenbosch! Je kunt zijn winkel vinden in de Vughterstraat. Je kunt ook online een bestelling plaatsen via https://www.gieltuns.nl 

 

Tot snel!! Liefs, Bente