Ga naar de inhoud

 Een mooie bos aan huis bezorgd, wie wil dat nou niet?? 

Ik kreeg van www.boekethuis.nl een prachtige bos bloemen thuis bezorgd, een feestje al zeg ik het zelf! 

 

Als je iemand wilt verrassen, voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, is www.boekethuis.nl een ideaal platform. Er is veel keus in stijl, kleur en prijs. Boekethuis werkt samen met verschillende lokale ondernemers waardoor je de deur niet uit hoeft. Met een klik op de knop zijn je bos bloemen besteld en zij regelen de rest. 

 

Het boeket wat ik mocht ontvangen is een fleurige roze explosie! Iets waar ik heel blij van word. Meteen ben ik de kast ingedoken opzoek naar een bijpassende vaas waar de bloemen mooi in uit komen. Ik vind het leuk om de bos wat los te halen en een beetje zelf te schikken zodat dat het iets losser op de vaas staat. Mocht je hier zelf minder gevoel voor hebben dan is dat helemaal niet erg want de bos is mooi vast gebonden en kan zo in een mooie vaas worden gezet. 

 

De bos komt vers bij de lokale ondernemer vandaan waardoor je je interieur weer mooi voor minstens 2 weken hebt opgefleurd! Bedankt www.boeketaanhuis.nl voor de prachtige bos!