Ga naar de inhoud

Het weekend betekend voor mij verse bloemen op tafel! Het komt niet vaak voor dat ik geen bloemen in huis heb. Het liefst zet ik ons hele huis er vol mee en zet ik ze op meerdere plekken neer. Ik vind dat een mooi boeket je interieur altijd op fleurt, ongeacht je stijl.

Toen Taste the Green mij een berichtje deed of ik voor hun wilde bloggen, hoefde ik er niet lang over na te denken. Ik als bloemenmeisje zag dat natuurlijk meteen zitten. Ik mocht iets moois uitzoeken in de prachtige bloemenzaak van Peter Manders Bloemist in Lemmer.

Mijn favoriet is toch wel het pluk boeket. Een mooie bos vol met verschillende losse bloemen in verschillende mooie kleurtjes zorgt ervoor dat mijn hart sneller gaat kloppen. Bij Peter Manders ben je op het juiste adres. Zij hebben enorm veel keuze in verschillende bloemen! Peter heeft dit mooie boeket voor mij samengesteld. Wil je wat losse bloemen? Of wil je liever een mooi boeket laten maken? Geen probleem. Bij Peter Manders helpen ze je graag!