Ga naar de inhoud

Zoals ik in de titel al aangaf welke vrouw wordt er nou niet blij van bloemen op tafel?!

En daarbij haak ik gelijk in op dat het maandag 8 maart vrouwendag is. Wat is het dan leuk om jezelf te verwennen met een vrolijke lente bos, waar je elke dag weer blij van wordt als je er naar kijkt! En waarbij je bij het opmaken van de vaas ook echt even een ontspan momentje hebt voor jezelf, ik vind het persoonlijk heerlijk om bezig te zijn met het stylen van de vaas!

Ik mocht voor de tweede keer langskomen bij Originals ’74 waar een grote bos zijdenbloemen op mij stond te wachten al helemaal gestyled door Marjolein! Zijdenbloemen zijn echt een opkomende trend, ze zijn niet alleen heel mooi maar ook nog eens duurzaam. Ik vind het altijd zonde als je na een goede week je bos in de prullenbak moet gooien, en dit hoeft met zijdenbloemen natuurlijk niet. Zo heb je altijd een gezelllige bos op tafel staan die je ook nog eens elke keer anders kunt stylen! Hieronder heb ik het boeket verdeeld over twee vazen, zo kun je meerdere ruimtes in huis opfleuren:

Zoals ik net al aangaf zijn zijdenbloemen een echte trend, dit zie je al als je bijvoorbeeld bij een tuincentrum of woonwinkel naar binnen loopt er is altijd wel een grote hoek met zijdenbloemen te vinden. Maar ook bedrijven of hotels gaan steeds vaker voor zijdenbloemen, en vaak moet je echt even goed kijken of het een echte of een zijden bos is. De zijdenbloemen zien er steeds echter uit, ik heb dan ook al veel complimenten gekregen sinds deze bos bij ons in huis staat te schitteren!

Haal de lente in huis! Zodra ik het zonnetje buiten zie krijg ik al lentekriebels en daar hoort voor mij dan ook zeker een bos bloemen bij. Wil jij nou ook zo’n mooie bos zijdenbloemen? Jezelf verwennen op vrouwendag? Originals ’74 heeft diverse klanten die online hun zijdenboeketten versturen door heel Nederland. Voor meer informatie mag je zeker contact met ze opnemen: marjolein@originals74.nl

Geniet allemaal van de lente en van mooie bloemen in huis!