Ga naar de inhoud

Meiden uitje

Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn 2 dochters (3 en 7 jaar) naar Rembrandt bloembinderij, locatie Oosterboer in Meppel. Altijd leuk om de nieuwe collectie te bewonderen, zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends op bloemen- en planten gebied. Natuurlijk gingen we niet met lege handen de deur uit, ik nam dit geweldige stuk mee:

 

 

Deze antraciet/zwarte bubbelvaas is van het merk Countryfield, type “Nikky, maat L”. Bertine heeft deze voor mij mooi opgemaakt met verse bloemen en mijn oudste dochter mocht haar helpen met de bloemen uitkiezen, zo leuk!

Behalve verse bloemen kunnen er ook droogbloemen, pampaspluimen of bijvoorbeeld rond de Pasen een paastak in. En zelfs zonder iets erin staat deze vaas door zijn mooie rondingen, super chique in je interieur. Kortom; dit is een veelzijdige vaas met een tijdloze uitstraling.

 

 

Om je een indruk te geven van de grootte van de vaas in maat L (deze heb ik); de hoogte is 35 cm, de diameter 15 cm. Er is ook een lage variant met 3 ringen, maat S; deze is 22,5 cm hoog en diameter 17 cm.

Bij Rembrandt zijn de vazen in beide maten te verkrijgen in vier kleuren: transparant, groen, beige en de prachtige donkere kleur die je in ons huis kunt vinden. Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar ik vind ze goed betaalbaar, de prijs is € 24,95 voor de grote maat.

 

 

Eén enkele vaas kan zomaar je hele interieur beïnvloeden, weet je hoe dat kan?

Vazen zijn echte eyecatchers die je overal in huis neer kunt zetten voor net dat beetje extra gezelligheid. En zeg nou eerlijk, wat is er nu leuker dan een mooie bos bloemen in een gave vaas? Vers van de bloemist. En heb je zelf jonge (klein)kinderen, nichtjes/neefjes? Neem ze gezellig mee, dan heb je meteen een leuk uitstapje want ze kijken hun oogjes uit!

 

 

Cadeau idee?

Een vers boeket op een mooie vaas is een leuk cadeau voor jezelf, om bijvoorbeeld te vieren dat de lente eraan komt, je nieuwe baan of gewoon een beetje selfcare. Hou je meer van weggeven? Denk dan eens aan iemand die je liefhebt, iemand die verjaart of iemand die net is verhuisd. Wie ga jij ermee verrassen?

 

Tot de volgende blog!

 

Liefs, Jody

www.instagram.com/huisje.dewolde