Ga naar de inhoud

Ken jij dit te gekke plantje al? Alles rond dit plantje draait om geluk, hij heet daarom ook Ikigai Oxalis. De naam Ikigai komt van de Japanse benadering van ‘zin geven aan je leven’. Dit is de unieke omschrijving van geluk. 

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een Ikigai, iets wat wij zouden vertalen als ‘een reden van bestaan’. Volgens deze traditie is het één van de geheimen voor een lang en gelukkig leven.

Met dit plantje haal je harmonie in huis en geef je een uniek stukje geluk cadeau. Binnen Ikigai staat iedere soort voor een andere boodschap, die we je graag meegeven. Zo heb je de Oxalis Triangularis (paars), Oxalis Papillonicea (groen) en Oxalis Mijke (rood). 

De Oxalis is een Geluksklaver. Het eerste waar ik aan dacht was een vlinder! Het is net of de bladeren op ieder moment weg kunnen vliegen. Het is zeker de moeite waard om dit plantje iemand cadeau te doen. Op de website www.ikigai-oxalis.nl vind je de betekenis van de drie soorten. Zo kun je de boodschap extra persoonlijk maken!

 

De Oxalis planten van Ikigai Oxalis zijn verkrijgbaar in tuincentra & bloemisten door heel Europa. Bestel je jouw Oxalis liever online, kijk dan even op www.meergroeninhuis.nl.